ЈСП Распоред v 1.0.1

 Download latest version (5.7 MB)


The description of ЈСП Распоред App


Оваа апликација го прикажува распоредот на урбаните автобуси на ЈСП -JSP на Северна Македонија. Со едноставно кликнување на маркерот на картата, ќе се прикаже преостанатото време на влезните автобуси на таа станица.

ЈСП Распоред App 1.0.1 Update


2022-01-13

- Fixes.

Title ЈСП Распоред
Requirements Android 5.0+
Language English
Available Languages
License
Date Added 1642118400
Author 이진혁
Website https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jsp.raspored.app
SHA-1
ЈСП Распоред

Version 1.0.1 information

Size 5.7 MB