The description of My BrasovCity App
My BrasovCity – Aplicație mobilă de servicii electronice care cuprinde atât secțiuni publice de informare cât și secțiuni securizate de interacțiune online.

Această versiune a aplicației conține:
* Aplicație Raportare incidente pe domeniul public – Dispecerat Tehnic Primăria Municipiului Brașov. Implică-te si tu! Transformă problemele de pe străzile orașului în incidente și transmite-le direct de pe dispozitivul tău mobil către Dispeceratul Primăriei Municipiului Brașov. Alege tipul incidentului, de la animale, apă canalizare, capac canal lipsă, groapă, iluminat, mobilier urban, salubritate, semnalizare rutieră, spații verzi, stâlpi, la transport, și ajută-ne să le soluționăm într-un timp cât mai scurt! Noi vom acționa cu promptitudine pentru rezolvarea lor!
Modalități de accesare a aplicației:
o Utilizarea contului de acces obținut prin portalul Primăriei Municipiului Brașov
o Utilizarea unui cont nou creat direct in aplicația de raportare incidente

* Servicii electronice oferite prin portalul Primăriei Municipiului Brașov:
- eFuncționar tratează pas cu pas tipurile de servicii oferite de municipalitate, cu toate informațiile aferente (acte necesare, taxe, etc)
- Evenimente iți oferă calendarul de evenimente culturale
- Programare online – Te poți programa online pentru a depune cerere în vederea eliberării actului de identitate de către Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brașov
- Starea pârtiilor – (aplicație de sezon!) iți aduce pentru sezonul de iarnă toate informațiile necesare pentru practicarea sporturilor de iarna, schi și snowboarding (informații despre pârtii, starea zăpezii, tarifele de transport, instalațiile funcționale, harta domeniului schiabil).

Te invităm să utilizezi cu încredere serviciile electronice puse la dispoziție de Primăria Municipiului Brașov.
Title My BrasovCity
Requirements Android 4.4+
Language English
Available Languages
License
Date Added 1641945600
Author Abdollah Serghini
Website https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brasov.citycare
SHA-1
My BrasovCity

Version 1.4.3 information

Size 3.5 MB